Na prestižnom sajmu dobavljača Volkswagena svoje potencijale predstavila i firma Wagner Automotiv d.o.o Gradačac

Na prestižnom sajmu dobavljača Volkswagena svoje potencijale predstavila i firma Wagner Automotiv d.o.o Gradačac

Ovaj prestižni sajam bila je izvanredna prilika za umrežavanje i predstavljanje poslovnih aktivnosti i noviteta kompanija iz automobilske industrije među kojima je i Wagner Automotiv, firma koja isporučuje 90% svojih produkata za automobilsku industriju. Pored izlagačkog dijela programa predstavnici kompanija iz BiH imali su priliku vidjeti i brojna dostignuća, inovacije, ali i fokus budućeg razvoja automobilske industrije koji je usmjeren na elektrifikaciju, pametne usluge, održivost,proizvodnju i industriju 4.0, cyber-sigurnost te održivost lanca dobavljača.

Drugi i treći dan sajma obilježili su i brojni direktni susreti bosanskohercegovačkih predstavnika sa potencijalnim kupcima, dobavljačima, ali i konkurentima, što je rezultiralo konstruktivnim diskusijama, novim inovativnim rješenjima, ali načinima unapređenja postojeće proizvodnje, njene optimizacije i smanjenja troškova.

Ovom prilikom na sajmu se mogla vidjeti i budućnost automobilske industrije i brzina promjena koja se dešava u ovoj grani industrije.  Upravo to nalaže i bh. automobilskoj industriji da prati trendove i nastavi aktivno prisustvo na svjetskim smotrama velikih proizvođača automobila koje određuju pravac razvoja automobilske industrije. Predstavnici firme Wagner Automotiv svojim dobavljačima žele pružiti podršku kako bi obje strane bile dugoročno zadovoljne, a posjeta je organizovana s ciljem informisanja o svim mogućnostima i raspoloživoj opremi i infastrukturi koje kompanije tu imaju.

Misija firme Wagner Automotiv koja datira od 2012. godine jeste da bude pouzdan isporučilac aluminijumskih odlivaka za automobilsku industriju, industriju kućanskih aparata, industriju rasvjete itd., te da zadrži status prepoznatljivog brenda u ovoj grani metalne industrije.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Wagner sajam8

Wagner sajam7

Wagner sajam6

Wagner sajam5

Wagner sajam4

Wagner sajam3

Wagner sajam2

Wagner sajam1

Wagner sajam

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.